Wie zijn wij?

Procussion is als vereniging een slagwerkgroep, maar treedt vooral als band naar buiten. Sinds de oprichting van de club staat het al onder leiding van muzikaal en artistiek leider Roelf Postma. Door de grote groep externe muzikale krachten die Procussion graag van dienst zijn, is het muziekrepertoire zeer breed en modern. Van klassieke slagwerksongs tot festivalmuziek. Gevoelige vibes tot smerige gitaarsolo's en heftige percussie. De mogelijkheden zijn oneindig en daarom is Procussion voor bijna elke gelegenheid een uitkomst! Of het nu voor een opening of als aankleding van een evenement is, of als header op een festival. En dan hebben we het nog niet eens over de unieke samenstelling gehad. 

 

U bestelt en wij spelen, dat is onze uitdaging. De kracht van Procussion is de snelle manier van werken, maar ook de adaptiviteit. Door de enorme variëteit in kennen en kunnen, het enthousiasme van een professionele muzikale leider en daarnaast ook nog het beschikken over het juiste gereedschap, valt het succes van deze club muzikanten niet eens te betwijfelen. 

 

Jeugd Procussion

Wij hebben ook een jeugdgroep! Hierin zitten jonge slagwerkers die les hebben via Kunstbedrijven Westerkwartier, de muziekschool die zich vestigt op meerdere plaatsen in het Westerkwartier, waar Procussion sinds een aantal jaren een nauwe samenwerking mee heeft. Het is de bedoeling dat de jeugdgroep doorstroomt naar de 'volwassen' groep. Het is altijd mogelijk om een keer proef te draaien of gewoon eens te kijken! Alle leden van Procussion zijn HarFa-geschoold en allround slagwerker. Klik voor meer informatie over het lesaanbod en docenten op de link van Kunstbedrijven Westerkwartier.

 

JeugdProcussion