Dirigent

Vanaf 2017 heeft Edwin van der Wolf de rol als dirigent overgenomen van Roelf Postma.
  
Edwin is een veelgevraagd slagwerker bij verscheidene beroepsorkesten zoals het Noord Nederlands Orkest, het Orkest van het Oosten, het Residentie Orkest en het Metropole Orkest. Hiermeestond hij in grote concertzalen, waaronder het Concertgebouw, Carré, de Doelen, Ziggodome en het alombekende Cité de la Musique. Naast orkestslagwerk ligt zijn hart bij kamermuziek. Als lid van de slagwerkgroep Youth Percussion Pool, gaf hij vele concerten in binnen- en buitenland. Met slagwerkkwartet Lokaal 14 en Nesje duo verzorgt hij regelmatig concerten in Noord-Nederland. 
  
Sinds 2016 is Edwin slagwerkdocent bij Kunstbedrijven Westerkwartier, waar hij een lespraktijk heeft op de dinsdagen in Zuidhorn en de woensdagen in Leek.
 
In de zomer van 2013 behaalde hij zijn Bachelor cum laude en twee jaar later zijn Master of Music aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen.
Als kers op de taart mocht Edwin in september 2013 de VNO-NCW Noord Talent Award in ontvangst nemen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een jong talent dat uitblinkt op het gebied van muziek of dans en over ondernemende kwaliteiten beschikt.